جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

چگونه هزینه های خرید سمعک را کاهش دهیم؟

محتوای صفحه

بیش از 60 درصد افراد دچار کاهش شنوایی، حدود دو سال یا بیشتر بعد از این که متوجه کم شنوایی خود می شوند، اقدام به خرید سمعک می کنند. 42 درصد از این افراد، بالا بودن قیمت را عامل تاخیر در تهیه آن می دانند.

نکات خرید سمعک

اگر شما هم دچار کاهش شنوایی هستید و در مورد هزینه ای که باید بپردازید نگرانید، به این نکات توجه کنید:

  1. نوع بیمه شما: ابتدا مطمئن شوید که بیمه شما چقدر از هزینه را پرداخت می کند. اکثر بیمه ها شامل تمام هزینه های مربوط به سمعک نمی شوند. اما برخی بیمه ها بخشی از هزینه ها را می پردازند.
  2. یک قرارداد کتبی و دقیق دریافت کنید: مطمئن شوید که شنوایی شناس در قرارداد این امکان را به شما داده است که چنانچه از سمعک ناراضی بودید، آن را مرجوع کرده و بخش زیادی از هزینه پرداختی خود را پس بگیرید. همچنین می بایست در قرارداد مدت زمان امتحان کردن سمعک، مدت گارانتی و تمام خدماتی که قیمت سمعک شامل آن ها می شود (خدمات تنظیم ، خدمات مربوط به گم شدن یا آسیب دیدن ، باطری و …) ذکر شود.
  3. تنها آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید: به عنوان مثال امکان برقراری ارتباط از طریق بلوتوث یک ویژگی بسیار خوب سمعک است، ولی می تواند صدها تومان به قیمت آن اضافه کند. پس اگر نیاز چندانی به آن ندارید، مدلی را انتخاب کنید که این قابلیت را ندارد و در عوض ارزان تر است.
  4. در مورد کاهش قیمت با شنوایی شناس صحبت کنید: اگرچه مطالعات نشان می دهند که تنها 14 درصد از افراد تلاش می کنند تا در مورد هزینه خرید با شنوایی شناس صحبت کنند، اما تقریبا نیمی از آن ها موفق به گرفتن تخفیف شده اند. بنابراین شما سعی کنید تا تخفیف بگیرید یا مدل های سمعک با قیمت کمتر را انتخاب کنید.
  5. عملکرد سمعک ها را بررسی کنید: انواع ارزان ممکن است حداقل نیاز های شما را تامین کنند. از شنوایی شناس خود بخواهید که عملکرد شما را در تست های گفتار در نویز، با یک سمعک ارزان و یک سمعک بهتر و گران تر مقایسه کند. همچنین توجه داشته باشید که برخی از شنوایی شناسان ممکن است با شرکت های کمی کار کنند و این توانایی شما را برای مقایسه انواع مختلف سمعک ها کاهش می دهد. بنابراین از شنوایی شناس بخواهید توضیح دهد که چرا از بین تمام برند ها یک برند خاص را پیشنهاد می کند و مزایا و معایب آن نسبت به بقیه چیست.
  6. سعی کنید سازمان هایی را که ممکن است به شما کمک کنند شناسایی کنید: به عنوان مثال بهزیستی یا برخی موسسات خیریه ممکن است بخشی از هزینه سمعک را پرداخت کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می خوانیم