جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

درد گوش

محتوای صفحه

 

درد گوش اگر درمان نشود می تواند به مشکلات جدی شنوایی منجر شود. به همین دلیل ضروری است که هرچه زودتر به سلامت شنوایی خودتان رسیدگی کنید. در اینجا شما در مورد برخی از علل و عوامل رایج این بیماری خواهید خواند. علاوه بر این، شما بیشتر درباره نحوه تشخیص، درمان و جلوگیری از درد گوش یاد خواهید گرفت. اگر شما سوال دیگری دارید با خیال آسوده با متخصصین “سمعک اقدسیه” تماس بگیرید، آنها در مورد گوش و سیستم شنوایی آگاهی کامل دارند و به شما در جهت رفع مشکلتان کمک خواهند کرد.

علل شایع پیر گوشی

1. عفونت گوش: عفونت ها می توانند در گوش میانی ( otitis media ) یا گوش خارجی ( otitis external ) رخ دهند.
2. تغییر در فشار گوش میانی: شما می توانید این مورد را در هواپیما در هنگام فرود یا صعود تجربه کنید.
3. انسداد کانال گوش: انسداد کانال گوش می تواند نشانه تجمع بیش از حد وکس گوش (جرم گوش) باشد که باید به پزشک گوش و حلق و بینی جهت ساکشن گوش (شستشوی گوش) مراجعه شود.
4. گلو درد
5. سینوزیت
6. وجود جسم جارجی در گوش
7. فک درد، دندان درد
8. گوش چسبنده ( glu ear ) : به تجمع مایع پشت پرده گوش اطلاق می شود که اگر درمان نشود ممکن است باعث از دست رفتن کامل شنوایی شود.
9. آسیب گوش: آسیب به گوش یا کانال گوش می تواند زمانی اتفاق افتد که از گوش پاک کن یا هر شی دیگری برای حذف موم گوش یا تمیز کردن کانال استفاده شود. برای جلوگیری از آسیب دیدن گوش ، باید از قرار دادن هر گونه اشیاء در گوش جلوگیری کرد.

فهرست بالا به هیچ عنوان کامل نیست اما می توان آنها را به عنوان یک نمای کلی از رایج ترین علل درد گوش دانست.
اگر در معرض هر گونه درد یا ناراحتی هستید، گام بعدی شناسایی علائم است. در زیر میتوانید بررسی کنید که آیا هر یک از این علائم وضعیت فعلی شما را توصیف میکند.

درمان درد گوش

در اغلب موارد، گوش درد، هر چند ناراحت کننده و ناخوشایند است، اما بدون نیاز به مراقبت های خاص و یا دارودرمانی می تواند به خودی خود درمان شود. با این وجود، زمانی که علایم و نشانه ها را می فهمید، بهتر است برای درمان اقدام کنید. خوشبختانه، چندین راه درمان درد گوش هست که می تواند به کاهش علائم کمک کند. این موارد عبارتند از:
1. داروهای بدون نسخه: بسیاری از داروهای ضد درد(مسکن) که در داروخانه ها در دسترس هستند به طور موثری در تسکین درد گوش موثرند مانند ایبوبروفن و آسپرین.
2. حوله داغ یا پک یخ: یک حوله داغ یا یک پک یخ را به مدت 10 دقیقه روی گوش خود قرار دهید اگربعد از 10 دقیقه درد گوش همچنان باقی مانده باشد برای پیگیری درمان به متخصص مراجعه کنید.
3. قطره گوش: قطره گوش یک گزینه مناسب درمانی برای درد گوش است antipirine یا benzocarne otic موجب کاهش درد گوش می شود و در اکثر داروخانه ها قابل دسترس می باشد. با این حال در صورت استفاده از قطره گوش بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
4. آدامس جویدن: ساده ترین راه برای غلبه بر درد ناشی از تغییرات فشار گوش میانی در هنگام پرواز، آدامس جوییدن می باشد.

اقدامات پیش گیرانه

در اینجا چندین راه حل ساده برای پیشگیری از درد گوش در اختیار شما قرار می دهیم:
هیچگاه شی تیز داخل گوش خود فرو نبرید، اگر درد گوش شما ناشی از سرماخوردگی می باشد قبل از وخامت درد گوش حتما نسبت به درمان سرماخوردگی خود اقدام کنید، هنگام پرواز برای جلوگیری از درد ناشی از تغییرات فشار گوش میانی حتما آدامس بجوید و اما بهترین اقدام پیشگیرانه این است که سالی یکبار برای برسی سلامت گوش خود به پزشک مراجعه نموده تا چنانچه در معرض عوامل تهدید کننده قرار دارید سریعا شناسایی شده و تحت درمان قرار گیرید.

 

اگر دچار کم شنوایی هستید و میخواهید از سمعک استفاده کنید با کلینیک تماس بگیرید. . نوبت دهی تلفنی

 اضافه a

قیمت سمعک

 اضافه b

سمعک ارزان

اضافه c

سمعک پشت گوشی

سمعک دیجیتال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می خوانیم