جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

رطوبت، قاتل سمعک(سمعک ضدآب)

محتوای صفحه

چگونه از ورود رطوبت به سمعک جلوگیری کنیم؟

اگر می‌خواهید سمعک شما بدون هیچ قطع و وصلی، به صورت مرتب و پیوسته کار کند، فقط و فقط کافی است یک کار بکنید؛ از ورود رطوبت به سمعک جلوگیری کنید. این مهم‌ترین و بهترین کاری است که باید انجام دهید.

سمعک دستگاهی است که قطات الکترونیکی بسیار زیادی در ساخت آن به‌کار رفته است، این قطعات بسیار ریز هستند و متاسفانه حساسیت آن‌ها به رطوبت و تعریق بسیار بالا است.
در طول سال‌ها تولیدکنندگان سمعک پیشرفت‌های بزرگی در ضدآب کردن محصولات خود داشته‌اند. یکی از مهمترین پیشرفت‌ها زمانی به وجود آمد که پوشش‌های نانو (کاور نانو) و مهر و موم‌های لاستیکی در سمعک‌ها مورد استفاده قرار گرفت، به گونه‌ای که برخی از سمعک‌ها را حتی می‌توان در زیر آب هم استفاده کرد.

چگونه از ورود رطوبت به سمعک جلوگیری کنیم؟

 

 

با وجود این پیشرفت‌ها رطوبت همچنان یک مسئله جدی برای سمعک‌ها است و دانستن اصول اولیه مراقبت بهتر، به ویژه نحوه خشک نگه داشتن سمعک‌ها، می‌تواند به شما در جلوگیری از هرگونه خرابی ناشی از رطوبت کمک کند.

 

{slider آیا سمعک 100% ضدآب وجود دارد؟}

در حال حاضر هیچ سمعک کاملا ضدآبی در دنیا وجود ندارد. اما سمعک هایی تولید شده اند که مقاومت بالایی در مقابل رطوبت دارند.

{slider کدام سمعک ها بیشترین مقاومت را در مقابل رطوبت دارند ؟}

لیست بلند بالایی از سمعک ها وجود دارد که دارای رتبه IPX8 (مقاومت قوی در مقابل آب) هستند، در ادامه این مطلب این سمعک‌ها را کاملا معرفی خواهیم کرد.

{slider چگونه رطوبت سمعک را از بین ببریم ؟}

یک راه حل عالی استفاده از کیت های سمعک ارزان قیمت در طول شب برای خشک کردن سمعک است. در موارد جدی تر مثلا اگر فردی هستید که تعریق بسیار زیادی دارید می توانید دستگاهای مخصوص خشک کنندگی سمعک را بخرید که گرمایش و جریان هوا را به سمعک اعمال می کنند. این دستگاها در بسیاری از کلینیک ها در دسترس هستند.

{slider آیا می توانم در باران از سمعک استفاده کنم؟}

خیر، بارش خفیف باران بعید است مشکل ایجاد کند اما در هنگام بارش شدید بهتر است سمعک خود را بردارید.

{/sliders}

رطوبت تقریبا همه سمعک را تحت تاثیر قرار می دهد

تحقیقات اخیر شرکت Redux که یک شرکت تولید کننده دستگاه خشک کن سمعک است نشان می دهد که حدود 98% از تمام سمعک های موجود ، مقادیری از رطوبت را از خود عبور می دهند. اگر بدانیم سمعک ها در چه شرایطی کار می کنند، این آمار آنقدرها هم برای ما تکان دهنده نخواهد بود:

  • سمعک در طول روز ساعت ها به صورت مستقیم بر روی پوست قرار دارد، ارگانی که به صورت پیوسته عرق و رطوبت تولید می کند که بتواند دمای بدن را کنترل کند. بهتر است بدانید که اثر تخریب عرق به علت ترکیبات شیمایی که دارد بسیار بدتر و شدیدتر از آب معمولی است زیرا در عرق ترکیبات اسیدی و شیمایی وجود دارد.
    افرادی که تعریق زیاد دارند ( مانند ورزشکاران، افراد چاق و …) معمولا طول عمر سمعک هایشان نصف و حتی کمتر از نصف سایر افراد است.
  • رطوبت هم عامل خطرناکی برای سمعک است زیرا به صورت بخار است و مولکول های آن بسیار ریزتر از مولکول های آب معمولی است و بنابرین به راحتی از موانع عبور می کند. در نظر بگیرید اکثر خانه ها با سقف و فوندانسیون محکم، آب را بیرون از خود نگه می دارند اما مانع از ورود رطوبت نمی شوند و رطوبت به راحتی نفوذ می کند.
  • تغییرات سریع دما هم می تواند بر روی سمعک شما لایه ای از رطوبت باقی بگذارد. اگر از عینک اسفاده می کنید می دانید که وقتی از سرما به داخل می آیید گاهی اوقات عینک شما بخار می گیرد، این شرایط برای سمعک هم وجود دارد.
  • و جای تعجب نیست که باران یک تهدیدی دائمی برای سمعک است زیرا دارای ترکیبات اسیدی و شیمیایی است که آن را بسیار مخرب تر از آب معمولی می کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می خوانیم